5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO EXPLAINED

5 Simple Statements About verificare istoric auto Explained

5 Simple Statements About verificare istoric auto Explained

Blog Article

Prin urmare, este foarte significant pentru cumpărătorul unei mașini next-hand dacă o anumită mașină are sau nu garanții fiscale.

Garanțiile fiscale sunt utilizate de administrația general publică pentru a aplica impozitele datorate, contribuțiile la asigurările sociale sau amenzile. De asemenea, împovărează mașina atunci când proprietatea este transferată unei persoane treatment nu are restanțe fiscale.

informatii despe componente - daca mulajele, barele de protectie, oglinzile si manerele au aceeasi culoare cu cea a caroseriei sau nu

Nimeni nu vrea un vehicul cu daune ascunse. Acest lucru ar putea duce la un preț exagerat sau la probleme de siguranță la drum.

Va rugam sa fiti informat ca acest website utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web site-ul World wide web la nevoile dvs.

Pentru a encounter o verificare a istoricului km in aplicatia RAR, urmeaza pasii simpli descrisi mai jos. Aplicatia poate fi accesata pe website-ul oficial al Registrului Auto Roman.

Vrei sa obtii cazierul auto? Iata care este noua procedura valabila din 2021! Sfaturi utile

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

In in addition poti gasi imagini cu masina avariata in vreme ce ea poate fi prezentata fara accidente. Te rugam sa iei in calcul faptul ca, in cazul in care raportul gratuit nu incorporate imagini, nici raportul platit nu le va include. Cod QR

Totusi, pentru o verificare mai completa si detaliata, este recomandat sa iti inregistrezi mai multe informatii un cont si sa accesezi variantele platite.

Daca lucrezi in domeniul auto sau daca pur si simplu esti un pasionat de masini, cu siguranta stii cat de crucial este sa verifici istoricul unui vehicul inainte de a-l cumpara.

Intoarcerea este interzisa: raspuns corect chestionar auto Intrebarea din chestionar este formulata in felul urmator si ai three variante de raspuns.

Comparand dotarile actuale ale masinii cu echiparea initiale te poate ajuta sa afli daca a avut vreun accident. Repararea unui vehicul care a fost grav avariat este costisitoare; vanzatorii vor incerca de multe ori sa faca economii prin inlocuirea echipamentului initial cu echivalentele sale mai ieftine, ale caror specificatii sunt diferite. Acesta este motivul pentru care atunci cand cumperi o masina la mana a doua, ar trebui sa verifici intotdeauna culoarea de tapiterie, vopseaua si luneta, culoarea unor elemente precum dispozitivele de protectie, amortizoarele, oglinzi, manere, etcetera.

Daunele ascunse sunt altă metodă de a înșela clienții neexperimentați - unii comercianți recurg la această practică și cumpara vehicule avariate din various tari europene, precum Germania, Olanda, Belgia - cu câteva mii de euro mai ieftine decat prețul standard pentru ca mai apoi să le repare superficial și să le listeze la vânzare.

Report this page